Biroterm – ulaganje u zadovoljstvo naših klijenata od 1991. godine!

Kontaktirajte nas

021 88 58 35

Posjet tvornici Microwell, Šal'a Slovačka 7.3. - 9.3.2018

U peridu 7.3.-9.3.2018. naš inženjer Marin Stojan je boravio na 3-dnevnom seminaru kod slovačkog proizvođača opreme za bazensku mikroklimu Microwell u mjestu Šal'a blizu granice sa Republikom Mađarskom. Posjet je bio organiziran od strane tvrtke EMA d.o.o. iz Zagreba koja je generalni distributer Microwell-ovih proizvoda za Republiku Hrvatsku, a uključivao je projektante, izvođače i distributere blisko povezane sa bazenskom tehnikom iz cijele Republike Hrvatske.

Tema seminara kojeg je provodio gosp. Peter Hrubina, direktor prodaje u Microwell-u, su bile bazenske dizalice topline zrak-voda. Tom prilikom su ekskluzivno predstavljene monoblok izvedbe navedenih uređaja nove generacije te uređaji za odvlaživanje i ovlaživanje bazenskih prostora. Možda najzanimljiviji dio seminara je bila rasprava o rashladnim sredstvima u kojoj su Microwell-ovi stručnjaci obrazložili zbog čega u skorije vrijeme ne planiraju početi proizvoditi dizalice topline koje koriste rashladno sredstvo R32 (njihovi uređaji koriste R410A). Mini studiju na ovu temu možete pročitati na njihovim mrežnim stranicama.

Zadnji dan je bio rezerviran za posjet tvornici u kojoj su posjetitelji mogli vidjeti kompletan proces izrade opreme za bazensku mikroklimu. Inače, ista tvornica je relativno nova Microwell-ova investicija pa su posjetitelji bili među prvim gostima.

Bilo je to tri dana izuzetno kvalitetnog druženja gdje smo uz odlične sugovornike i iznimno drage ljude mogli razmjeniti iskustva te naučiti nešto novo.

kontaktirajte nas

Zainteresirani ste za jednu od naših usluga? Obratite nam se s povjerenjem.